Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koja je logika da ne slave gol ako su svi igraci testirani na COVID-19 i rezultati su negativni?!?
Da se ne širi ideologija bliskih kontakta u svijetu, jer ne mogu tek tako reći narodu eto sad se grlite, ljubite, kad su već ovoliko novca i vremena uložili u pranje mozga da se to ne smije raditi.
Mislio sam da je vec sve sasvim dovoljno objasnjeno da bi i takvi pileci mozgovi bez problema mogli razumjeti, ali ocito nije bilo dovoljno. Period inkubacije je 15 dana, a moze biti i duze. Znaci ti mozes da nosis virus i da nemas nikakve simptome, a ujedno nisi ni pozitivan na testu. Medjutim, za to vrijeme si zarazan i mozes da preneses drugome. Iz tog razloga se maske preporucuju svima. Jasno sada?
Vedatoreeeee
Weltklasse...jemand der nicht braucht Viel zeit und Raum. Und gnadenlos schießt, Hut ab Vedo... einfach 1 A
Zene su uvjek htjele da su jednake sa muzijacima,zasto ih onda ne puste u jedno takmicenje,onda bi bilo logicnije da se tako slavi,da skacu jedni na druge
I s 35 na ledjima bolji od panjeva Hodzica i Kodre zajedno...
uvijek ces nam ostat u srcima nikad necu zaboravit 68 min u litvaniji i dernek ...ti si nas jedini odveo na sp ,,,,,ziv i zdrav bio i dalje zabijo,,,
Prije svega odllikujega ljudstvo i patriotizam,vjerujem sa ovim se slazu svi oni kojiga licno poznaju.A daje majstor svog zanata to zna citav svijet.
@fbUser1589659759 Inace ,sta ima kod tebe,ima li Corone Ti isto ko taxista,kad se fali zeni,,,e danas sam vozio Halida Beslica,,ko on je ,,,DOBAR S NJIM.A ti ko sa Vedadom.Gdje ce te ove godine na odmor ,,Dubai ili neko drugo egzoticno mjesto.Porani opet sutra oko 12 abd ,,,dok se vratis sa kahve pa opet zasupljiraj.
Ibisevicu crni, ti najgori od sve djece. Ma nek si zabio libo te :D
Čelnici skontali da su kazne besmislene. Vedade, ostani čovjek, ne pravdaj se "robotima".
Ništa interesantno. Odoh spavati.
Ne kontam, cijenim Vedatora, ali u cemu je rekorder Bundeslige?
@VrhLedenogBrijega...bio je svojevrememo u najboljim godinama prvi strijelac lige
Jedna od najvecih legendi Bundeslige u zadnjih 10tak godina, gdje god igrao zabijao je