Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahimović su isto rekli u bh savezu da imaju takvih na bacanje
I ostadosmo bez odgovora.
Ako ste zaboravili u YU je zvanični jezik bio srpskohrvatski ili hrvatskosrpski jer su ta 2 jezika najsličnija. Imaju dosta razlika ali i dosta sličnosti. Ostali novi jezici ne postoje na žalost svih onih koji ih guraju. Nikada neće postojati kosovski jezik, vojvođanski, šumadijski, piroćanski, slavonski, dalmatinski, štajerski slovenski a opet sva ova nabrojana narječja se više razlikuju od hrvatskog ili srpskog nego recimo bosanski.
nik ti odlicno pristaje a kako je nastao taj "jezik" je opste poznata cinjenica koju znaju svi obrazovani ljudi: https://www.wikiwand.com/sh/articles/Povijest_hrvatskosrpskog_jezika. Znaci ipak je prvo bila koka pa onda jaje ko nji no :D
Pito ga je sta ti je to, broj 3.
Ibrahimović opravdano i z b je g a v a Bošnjake.
I onaj Aleksandar Pavlovic bjezi od svojih
BOSANSKI JEZIK. serv1 nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Hrvatinić je prezime Bosanca Kralja Hrvoja Vukčića Hrvatinića Kotromanića čije su prezime uzeli Kozani nakon što ih je oslobodio od Ugara. Zato svi govore bosanskim jezikom, jer su Bosanci, u 4 države, SVI imaju bosanska imena i prezimena. A 1908. u tandemu uzeli knjigu Gramatika bosanskog jezika i nalijepili nove lažne korice sa svojim imenom. Kompleksi.
Ne postoji nikakav < naš jezik> jer svi jezici imaju ime, pa tako i BOSANSKI JEZIK. Novinaru edukuj se.
Bosanac = bosanski Bošnjak= bošnjački.
Pripremite se za gncdse i uzpovce da negiraju postojanje bosanskog jezika i Bosne
Naš jezik se zove srpski... Hvala lijepo
srpski je u srbiji, gdje kad odeš zovu te Bosanac
Taj jezik zove se hrvatski. Bosna je ime rijeke.
nikad necemo znati na kojem se jeziku ibrahimovic obraca... jer mozda je i sprski, sta ces sad?
mi u BiH čekamo da se dogovore Hrvatska i Srbija kako se zove, pa nas obavijestite. U medjuvremenu će biti bosanski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto se ustrucavate napisati na kojem jeziku? na komsijskim portalima pisat ce na srpskom ili hrvatskom, a vi ne smijete napisati!
Koliko ste naporni sa likom koji je dva puta u životu bio u Bosni i Hercegovini.