Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku 19 godina a igra još Junior Team Milana . Imaš igraca što sa 17 godina je velika zvijezda u Nacionalni Team Spanije ,Francuske ,Engleske itd.
To ti je kad imaš svetu srpsku krv
Ibrahimovic ima 1 cilj kao sef u milanu a to je da ugura svog sina u prvu postavu milana, on je egositican i nece nista pomoci milanu
Mi smo se kao narod ismijali Zlatanu kad je bio tinejdzer, tako da njega i njegove sinove mozemo zaboraviti. Tako sve redom ismijavamo nase, i onda pjenimo o srpskim i hrvatskim igracima nebi li igrali za Bosnu samo na osnovu sto im je majka od kucnog ljubimca djelimicno iz Bosne.
Mi ismijavamo, i drugi se smiju nama. Realnost.