Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim ljudima treba dati podrsku i vremena.
Sve što je rekao je istina. Podrška upravi 100%
Otkud njemu sad kosa?
Molim sve simpatizere klubova iz premijer lige da prestanu komentarisati na temi FK Sarajevo. Sta vas zanima sta mi radimo, koga dovodimo, koga "odvodimo"! Ljubomora je cudo. Mene boli briga sta radi zeljo, zrinski, velez, siroki... To su za mene konkurentski klubovi i nista vise. Zato pustite Sarajevo sarajlijama!
Ne loži se.
Ovo kako je presadio kosu,jeli mu sad raste,ili se nemora šišati?
Prije koji mjesec najavljuju se kao ojacanja pa posagju prekobrojni i losi.Dok god se treneri mijenjaju kao na traci nema napretka i svKi trener ima prikolicu od nekoliko igraca koje vuce za sobom.Ako trener nije valjao onda zasto se mijenjaju igraci jer nema logike ako je do igraca zasto se trener mijenja i obratno
Cirkus
SIPA bi ovde imala pune ruke posla
Koga boli q za privatnu prciju
VICIN POTRCKO ! VICO GA JE I DOVEO U SARAJEVO !
I ti si do proljeća bivši.
Pozivam SIPU da ispita i provjeri poslovanje ovih prevaranata
Ja pozivam tebe! SIPU loma.
Poyivam poreznu upravu da provjeri poslovanje manjeg sarajevskog kluba, s obzirom da vuku milione dugova već 10-ak godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok si ti tu dosao neke malverzacije ce biti , zivi bili pa vidjeli…
ovo za Viverosa je muljaza samo takva, al hajd
Hahaha sprdnja i klub
Znaš šta je sprdnja od kluba? Klub koji nije osvojio titulu 10 godina, kup 8, a redovno se busa u prsa da su "najveći".
Fulio si klub, nije ovo Zeljo...