Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objektivna banjalučka publika ne gleda nenamještene utakmice
znaci borac je namjestljkom dosao do gupne faze u evropi. i tamo eto uzese i bod. a ovi koji su bolji od borca, ali nisu u evropi posto se njima ne namjesta? logika od ovih sa 23 posto gdje im je iq 50 u porsjeku.
ne može ništa na silu
Došlo je vrijeme kad ima više kandidata za izbore nego glasača. Nije čudo što na ovako važnoj utakmici nema publike. Otjerao je to Dodo sve preko granice. A ne samo on . Ni Federacija nije bolja. Sve ode u 3pm
Oni čekaju na Baju Malog Knindžu, tu će bit puno.
Ulaznice su bile malo preskupe za naše uslove.negdje piše 30, 50 km a negdje 30, 50 i 100km
ovo da igra sarajevo i zeljo stadion bi gorio zato ovim ekipama žnj poput borca sirokog brotnja zrinskog,modrica sloga ne treba ni davati licencu za evropu nemate tradiciju cim nemas minimum 10 hiljada navijaca ne mozes igrati
Procitajte tekst od Dragan Bursać i sve ce vam biti jasno bas na ovu utakmicu i temu!
Bijeda bolan. Nemaju para da bi oni punili stadion na evropskim utakmicama. Tu je i karta garant skuplja za jedno 2KM.
Igrajte u Zenici MI volimo nogomet bez obzira tko igra VAS je Dodik uništio
Oni dolaze samo na domace utakmice jer znaju da ce uz pomoc Vice i sudija pobjediti,i onda im se ne ide na ovakave utakmice,jer ocekuju poraz.
politicki projekat bez navijaca
Na licu ne vidim razočarenje,već iznenadjenje. Novinar se zeznuo. :-)
To je dobro pitanje za politicare koji hoce da Borac bude silom u Evropi, a za koga? Pa za 4.000 gledalaca!!! Sami sebi prave tim i imaju, brate fin odnos sa sudijama i svi vole Borac! A, pitanje je koja populacija zivi u, nekad lijepoj Banja Luci? Mnogine znaju ni sta je futbal!!
@Jsetamo, živi lep narod, lepe žene, a to što nisu na utakmici nije im minus.
I u Srbiji isto svi navijaju za Czv i Pfk pa bi opet bio pun stadion u nekom drugom mestu iz kulture svog grada. Mislim da je ovo samo revolt na cene karata, ali opet to je na klubu jer verovatno nije istrazio trziste i video kolika mu je kupovna moc prosecnog navijaca.
Al stvarno, sramota. Ili je to vise znak da su se Banjalucani iselili vani, velika vecina kao i iz ostatka BiH. Skoro u Zagrebu konobar mi pridje kaze znao sam da si nas iz Bosne po naglasku, inace decko Srbin iz Banja Luke dosao tu i radi ... dosta je finih ljudi u Banja Luci koji ne zele da se isticu i natjecu sa ovim nacionalistima i radije su se iselili.
@963, ti uvek sa nekom "pričom", počni pisati. :-)
Tamo svi navijaju za Partizan i Zvezdu
To nema veze, ipak je gostovao PAO, postoji neka navijacka kultura valjda.
stari beogradski navijaci !!hahaha