Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve zemlje koje je SSSR zauzeo, Estonija, Litva, Latvija, te i one u kojima je bio glavni, Istocna Njemačka, Poljska, Čehoslovačka, Rumunija, Bugarska, Moldavija, jako dobro znaju kako je biti pod Rusijom i sad ne žele čuti za nju. S izuzetkom populista Orbana i Fica. I onda neki naši struĆnjaci koji nisu imali takvog iskustva, misle da je na istoku lijepo.
Mađarski narod me iznenadio. Nisu rusofili kao što sam mislio. Daleko od toga, ponosan narod koji ne zaboravlja svoju tešku historiju. Protjerali su čizmu. Ponašanje njihovih političara me još više iznenađuje.
I onda reci da drzava ne kontrolise vodje navijaca
Pa naši su zadnji put skandirali '.bi srbina' dok se vrijeđamo ko mlade kad srbin neće da igra za nas. Ovo je događaj za koji svaki polu pismeni čovjek evrope zna nije im trebala država organizovat.
Orban se lize sa Rusima, ovo je kontra njemu.