Komentari (505)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra utakmica spaslo se Modric pljuvacine
Nisu pomogli ni ovi iz Svarkenburga.
SRETAN POVRATAK KUĆI KOMŠIJEEEEEEEEE
neka vas u Zagrebu spremno dočeka Marko Perković Thompson...
nek vas doceka bilo tko u sarajevu
Mene su samo žitelji Švrakina šokirali ljeta gospodnjeg mili moj
Vi mozete samo proci u zvezdama granda
Pomijesana osjecanja..kao posmatracu zao mi Hrvata,odigrali su odlicno,hrabro i dali su sve od sebe..tesko jeste,dva gola u dva zadnja napada,4 boda strasno za podneti..ali idu kuci svetla obraza..kao navijacu Srbije drago mi jedino malo jer rezultat odgovara Srbiji i samo zbog toga!Ali svaki put se divim i pomalo zavidim na njihovomm zalaganju i igri za repku!Kapa dole,glavu gore jos jednom!
A Srbiji samo pobjeda odgovara. I vama treba čudo.
Navijači Srbije ne govore repka. Ne znam ko si ti.
igra se dok žabari ne zabiju gol, sport više nema smisla, posebno sudijska nadoknada vremena gdje sudija odlučuje koliko se igra, samim tim postoji mogućnost manipulacije, treba kao u rukometu prekid igre vrijeme se stopira igra se regularnih 90 min i Cao.
Drago mi je što su ispali, čitam komentare i oni hamam nikako ne kontaju što mi ne navijamo za njih. Da ste normalni susjedi, da ne gurate nos u našu državu, da ne provocirate , već ste arogantni i neprijateljski, i kako možete uopšte očekivati da mi za vas navijamo?
Ama od tebe nesreco niko i ne ocekuje..uhvati se kokosa i navijaj!
Vares,Mostar,vitez,itd
Odavno nisam slađe zaspao kao sinoć.
Smijemo li sad u "Lijepu nasu" na more? Hocel' nas "upustit'" kad znaju da se ovako radujemo?
Tipicno Balkanskk, daj jedan go i idemo jesti cevape.. dok svabe i italijani igraju do zadnje minute
Nije Italija sokiralq nego sudija,jer sudije su upropastile sve sportove
Teoretski Hrvatska još nije ispala sa prvenstva
Treba joj čudo, Trebaju penali. Samo čudom dalje.
Ni papin blagoslov nije pomogao momčadi
Šteta, gol je majstorija sto jest jest...Ali 8 min produzetka? I onda jos ostave samog igraca Italije doslovno 2 metra nikog blizu njega.
Sjeti se kako su nama protiv Španije produžili 7 i još dali 2 crvena. Igrali bi do danas da Španci nisu dali go. A od zadnjeg mundijala 8 minuta je sasvim normalno.
A sta cemo sa zastavom od 107 metara ? Dzaba konji vrani...
Steta za hrvatsku Za Herceg Bosnu nije. Nije ni uspjela baraz.