Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne naletite na Celik ko prosle godine.
HNK Sloga Uskoplje ce dostojno ugostiti FK Sarajevo u Gornjem Vakufu - Uskoplju.
Nevjerojatno kako su iz clanka izbacili HNK i Uskoplje 🤣
Samo polahko sefe, stepenicu po stepnicu. SARAJEVO SIAMO NOI!
A BOZE SACUVAJ CUJ SIAMO NOI HSHAHHAHAHAHSHAHHA JEL MOGUCE OVO
Koliko odlicnih igraca vam je otjerao pijanac od trenera Usc.plic u zadnjih dva mjeseca? Demagog Dogan nema svoje Ja i ne smije nista reci suti ko pi..a. Stojanovic uzeo duplu krunu a demagog Dogan ga otjero. Mirvicu jos ti mahala vodi klub.
Velika Kladuša 1993 = Kasaba 2023 ... Poslije Fikreta Abdića , Fikret Abdić...
Možete eventualno biti prvi ali samo u Kasabi. Dalje od Kasabe nema... e to je prava turbo folk muzika za uši štovaoca lika i djela Ace Lukasa. Ćibe smradovi Abdićevski...
Opet ovi.bolesnici primitivni na temi o FK Sarajevu! Tuzno je to, sjedis u mracnoj sobici za tastaturom i vrijedjas! Tipucni primjerak malog zelenog!
Horde zla su poludile, slavit ćemo duplu krunu ove godine :)