Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od početka utakmice se vidjelo da ste došli zadržavati loptu i vrijeme, igrači se počeli valjati u prvom poluvremenu... svaki aut se izvodi 20tak sekundi što je i prešlo sve mjere u 80 minuti kad vaš igrač izvodi aut i automatski dobijate drugi aut a on traži drugu loptu i tako 2x puta... zato i jeste ono što smo vam i skandirali. Svi klubovi kradu minute ok ali ovo sa autima što je radio vaš igrač je prešlo sve granice.
Jedan navijac pljune na svo bljestilo i pozitivu grbavice...treba dozivotno zabranit mu ulaz.
Taj Jagodic je oduvijek bio korektan i odmjeren covjek. Sramota je vasa, sta god da napises.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada se reklamiraju zlocinci po tribinama, to je normalno....
Znas ti dobro da to nema veze sa ciganima i da se to skandira kada se odugovlaci, krade vrijeme, protestuje kod sudije za nista itd. Jagodicu tu pricu mozes prodavati nekome drugome a ne nama.
Znalo se da ćete doći na grbavicu da igrate na bod jer to je jedino realno za vas na grbavici trenutno , ali se to ne radi na takav način gdje svake 4 minute se valjaju igrači i sa takvom igrom namjerno provocirate hiljade navijača koji su došli i platili ulaz da gledaju dobar fudbal. Eh zato se skandira ganCi radi načina igre a ti kao trener sa toliko utakmica iza sebe to dobro znas.
samo prikazi da su servi ugrozeni u sarajevu po svaku cijenu
Nisu samonigraci Sloge krivi po meni veci jenkrivac Coric s promasenim sastavom i taktikom a posebno lose zalaganje igraca Zelje.Imas 90 minuta panda su se 30 minuta valjali opet 60 minuta imas da napravis rezultat a sto Zeljo to nije sposoban to mu niko nije kriv
Koristiti ovaj termin je prije svega jedan oblik rasizma,tako da se to ne moze opravdati nikako odugovlacenjem u igri a opet je to rasizam i od strane jagodica jer je uvrijedjen tim skandiranjem!
Vlado je dobar čovjek. Nije zaslužio da mu se psuje ali Grbavica je to Vlado, primitivaca je previše.
Vidi ga kući nek ti bude dobar.
Pa kad jeste.
ekipa koja ovako zadrzava igru, igraci koji se valjaju po terenu bez ikakve potrebe, ekipa koja ovako izvodi aute i sudija koji je sve ro tolerusao do 100- te minute nikako ne zasluzuju pljesak ni respect nego samo prezir i treba vas sto prije izbaciti iz premijer lige pa igrajte po selima gdje ste nau ili ovako igrati...
Pustie Jagodica. Dobro on zna da to nema veze sa ciganima i da je to uobicajeno skandiranje kada neko zadrzava igru, valja se po terenu i trazi problem. Zna on to dobro ali nece da prizna. Hoce jos i aplauz. Aplauz bi dobili na Grbavici da ste nas pobijedili 0:2 i da niste odugovlacili to nije jednom bilo ali nemoj te price sviju ti. Za psovke ok i to ne valja ali ostalo pusti tu suplju.
I jesi g...i,sta ti nije jasno,ali zato mozes govoriti sta je b....e
stvar filozofije :)
Klošaru, igraš najružniji fudbal na Balkanu i šire. Ovo je bio anti-fudbal, i ako u tim godinama treniranja i gledanja utakmica nisi nista bolje naučio poklopi se, okači kopačke o klin...
Vi ovdje niste došli da igrate...
Sta fali romima Jagodicu ccc
Ruku na srce vecerasnji Zeljo noje mogao gol dati zato sto nije imao igrace koji su raspolozeni.Al.Jaber i Markovic ko da nisu bili.na utakmici.
U nas nije bitno jesi li dobar pobjedio bio bolji nego jesi li bolji od onog drugog i drugačijeg jesi ga izvrjedao a što je najgore najapsurdnije vi ste postali najgori od svih koji se kunu u državu a proklinju sve drugo i drugačije i prijatelji ako ste bolji imate sat ipo da date gol malo šuplja priča o zadržavanju ok do neke mjere ali time pravdati što u sat ipo nisi dao gol gluposti