Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim da se ovakve vijesti kojima se glorificira grupa primitivaca, uz mnoštvo najosebujnijih riječi naših jezika, prestanu objavljivati.
demagog haj ti u biblioteku
Ono spremno za fight, za shsihe, za neandertalsko urlikanje, za divljanje... za sve osim da nađu posao i isele iz materinog podruma.
ovo objavljijete ovako??? od sad prestajem citati ovaj portal
e jadovi jadni uzeli vam transparent vi ste ugašeni za sva vremena
Ko im je ukrao?
Navijački debilizam.Dok pametni kontaju kako da ostvare nešto u životu ovi transparente prave i glume po društvenim mrežama.
Lihtenstajn ultras 🤣🤣
Zamisli u Lihtenstajnu ti ukradu transparent a ti se mjesec dana nakon toga zalis po medijima..46 mi je godina i uvijek sam protiv nasilja ali vas bi degenecio sa posebnim zadovoljstvom.. "Legion" 🤣🤣🤣
A pravila su takva da se sad gazite ako vam je to udarni transparent. Nemojte se sad izvlacit i trazit nova pravila. Cuj "kriju se" ; i "kukavicka akcija"
Gasite*
U današnje vrijeme promocija i davanje pažnje huliganima i raznim nepismenim učesnicima realiti programa je normalna pojava. Ono što je najgore je da u većini stanovnika BiH imaju istomišljenike. Pomisliš da smo došli do dna i onda shvatiš da nismo, još uvijek tonemo.
"Nepropisana pravila" ili "nepisana pravila" , dijasporo moja lijepa?
Hahahahahha propali oo BiH
Hahahaha, pa sto niste pazili 😅 I kakva vam je ovo 'šenica na grbu, to zelite da istaknete vas agronomski backround? 😅 To se uzme valjda ratnicka simbolika, hrastov vijenac ili lovorov za slavu.
Nije to kukavička akcija buraheri, nego su vas momački odradili, levati jedni.
Na crtu pred Vicin savez pa ćemo vas onda shvatiti ozbiljno, a ne lafo na crtu ko i 92, čim je došla crta, vi razgulili preko crte/grane
Bravo majstore, debilne grupe dezertera glume patriote, a kad je trebalo to pokazati, prvi su razgulili!
Golemo brate 😭😭
Jaoj vijesti, govnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To vam je vijest što je neko oteo nekome transparent ,svašta ...