Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio ona Brnabić....
Ja mislio ana brnabić :)
Ovaj portal je opredjeljenj protiv bošnjaka. I to je činjenica
Kako si to zakljucio iz ovog teksta, ako si ga uopste procito?
i ti si se opredjelio da ne citas ni naslov kako treba, a ne tekst
Nadam se po vas da ce Sarajevo biti jako jer nam treba radi zdrave konkurencije bez nje nema jake lige i zbog rejtinga a zna se da nisu dradi zbog neosnovane prepotencije i pravdanja svih neuspjeha sudijama...A klubovi sa kojima su igrali do sada zna se koji su
ZZ Top ......najjači trener lige trenutno
vidjet ćemo kako je pripremio Sarajevo, jer su pred nama vrlo teške utakmice, Posušje, Borac, yželjezničar,
Ko puno prica nista ne radi tako i ovaj k.
koliko on liči na anu brnabić xd
Jedan portugalac čija zemlja nikad nije stigla do polufinala svjetskog prvenstva da tako priča o zemlji koja je dva puta treća i jednom druga na svijetu... Sluša li on sebe? To je isto kao da mi slovencima pričamo o skijanju. Ili bilo kome o bilo kojem sportu.
Malo izmišljaš, Portugal ima treće mjesto sa svjetskih prvenstava, kao i četvrto iz 2006-e, pritom su osvojili Evropsko i Ligu Nacija, za razliku od Hrvatske koja nema niti jednu pobjedu u nokaut fazi evropskih prvenstava u historiji i koja je bila prvak ničega... aludirati na to da je Hrvatska već fudbalska sila od Portugala može samo fudbalska analfabeta i neznalica.
*veća
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svakom se daje i da prica
Svak i komentira bez da pročita članak