Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju i oni svog Kusturicu.
imamo mi ovakvih pola u rep, al et bitno je da komentarisemo tudje, a da sutra dodje do rata, pola bi ih uradilo ko ovaj
I ja sam Bosnjak, ali smo mi naivni ispali 92. "U" nas izradili maksimalno
Spominjete izdajnike o drzavama što su daleko Od Bosne I Herzegovine a domace izdajnike ne spominjete
Čovek radi šta hoće, slobodna volja, pa kom kriva, pa kom pravo.Za ideale ginu budale...
Ja Z komentatora ovdje! Sta radite ovdje bre. Na kurir molim idite
Nema većeg izdajnika od Volodimira Zelenskog. Ne brani on Ukrajinu, nit bi bila napadnuta, da je htio da balansira izmedju Amera i Rusije. Ovi mu obećali milijarde, a Rusi takodje zasuli milionima, al' projektila.
Vidim da si upoznat sa sutuacijom u Ukrajini srbine.
ne drzi ga ni Ruska mafija pod kontrolom nikako
"Također, izbrisan je iz službenog registra igrača ukrajinske reprezentacije u kojoj drži rekord po broju nastupa sa 144 utakmice."....naravno,ovo na Zapadu niko nije osudio,ali kada je Turska uradila isto sa Hakanom Sukurom koji je finansirao drzavni udar u Turskoj,bilo je drvlje i kamenje,trazilo se da Turska reprezentacija dobije zabranu nastupa itd...Svakodnevno svjedocimo licemjerju Zapada.
Taman, poznata Kllixovska, US_and_UK-financed propaganda.
Plavi Kusturica koji redovno pere kosu, ovaj nas je jednom u 3 godine opere
Da TUZGO NEMANJA NEMAO ŠAMPONA,,haha
Vi znate da je izdajnik, "njegova" zemlja gazi po svojoj tradiciji i historiji,nama je bar to poznato i u svijetu generalno sve popularnijem9n je etnički Rus i tu nema ništa suludo.Svaka čast čovjeku koji nije pogazio svoje stavove i koji i dalje slavi svoj a ne katolički Božić.
Šup,anus.
Koga je izdao? Zelenog i globaliste?
Komesari su iz Moskve preselili u Brisel.
Pa da su slusali njega ne bi bilo rata.
Ne bi. Sve bi bila rusija.
Nemanja jedan.
Baš ko Alija Izetbegović.
Nemoj Aliju miješati bolan on nije prodao nikoga samo je bio izgunljen u vremenu i prostoru dokaz mu je najveća otvorena ludara DEJTONKA!!,,haha
Emir Kusturica