Skandal u Italiji
8

Jurić se na poluvremenu u svlačionici potukao s igračem Rome pa ga izveo iz igre

N. M.
Jurić i Mancini (Foto: EPA-EFE)
Jurić i Mancini (Foto: EPA-EFE)
Ekipa Rome ove sezone niže katastrofalne rezultate u italijanskoj Seriji A, a nakon debakla protiv Fiorentine u Firenci isplivao je veliki skandal iz svlačionice Vučice.

Kako je objavio Corriere dello Sport, trener Rome Ivan Jurić se na poluvremenu utakmice u svlačionici fizički sukobio sa Gianlucom Mancinijem, štoperom ekipe.

Već u prvom dijelu utakmice je Roma primila tri gola, Jurić je očigledno bio nezadovoljan igrom tima, a sve je eskaliralo na pauzi i preraslo u tučnjavu. Nakon tučnjave je Jurić odlučio da Mancinija ostavi na klupi i tako ga izvede iz igre, gdje ga je zamijenio Baldanzi.

Italijanski mediji pišu da je tako postalo potpuno jasno da je Jurić izgubio svlačionicu, ali Hrvat je ipak uspio izbjeći otkaz prema posljednjim informacijama Sky Italije.

Inače, Mancini je skupa sa Paolomo Dybalom, Leandrom Paredesom i Lucom Pellegrinijem završio i na "ribanju" kod navijača poslije utakmice. Nogometaši su ih pokušali smiriti i objasniti im situaciju, ali uzalud.

Strijelci u sinoćnjoj pobjedi Fiorentine bili su Moise Kean (2x), Lucas Beltran, Edoardo Bovo te Mats Hummels koji je postigao autogol, dok je jedini gol Rome bio djelo Manu Konea.