Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motta im nesto smoto dok ovako igraju
Ja koliko čovjek skoči bem ti ljeljak
Slika - kad porastem bit ću kengur :)
Par fudbalera 27 godina starosti, ostali mlađi. Ove godine, bi stara dama, mogla postići dobre rezultate.
Juve opasna ekipa ove godine trener odlican plus doveli Douglas Luiza,Francisca Conceia,Nicu Gonzleza jos par mladih igraca plus jos nije kraj ceka se Teun Koopmeiners iz Atalante i abd Jadon Sancho brutalna ekipa!
A samo jedan pravi spic u moru krila. A kad se Vlahovic povrijedi onda će Nico Gonzales da trese mreže hahah. Može juve do Scudeta ali za 2-3 sezone. Ove godine brani titulu Inter po meni,takodjer finu ekipu slaze Atalanta, tu je i rastereceni Napoli. Ovo pišem kao navijac Milana.
user, stoji to, ali ne mogu baš toliko potrošiti iako su mogli eventualno špicu dovesti da nije ispao Chiesa problem. milik je solidna zamjena jer svakako igraju s jednom devetkom sad, a po potrebi ce gonzales ulijetati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Juve,podsjeća na stare dane.
Juve djeluje puno bolje sa Mottom. Svaki napad sansa.
Doslovno joga bonito u odnosu na kancera allegria. Kenan dragulj, Dusan može zabiti 25 sa ofanzivnim trenerom plus tu je jos puno mladih igraca, Juventus vjerovatno jedna od mladjih generacija unazad 30/40 godina. novi list se okreće