Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamoliti će Messija da im pošalje koju stoju
Ljudi ne shvataju da ovo nisu dugovi koji se moraju izmiriti sad odmah, ovo su krediti koji se izmiruju kroz par godina. 55 miliona eura je i dalje za Barcelonu prihvatljivo, pa čak i da ne prodaju nikoga u zimskom prijelaznom roku, a očigleno je da hoće, npr Desta da prodaju, dodaju jos malo i eto Ferrana, a plus njegove plate uklope u plate Aguera ili Desta i tjt.
Ja ne znam sta Barca vidi u ovom igracu. Nece Barca od ove skipine igraca koju trenutno ima napraviti tim kao sto je bio sa Messijem, Iniestom, Xavijem, Puyolom, Busquetsom itd. Ono sto su imali desava se jednom u 50-100 godina, ovo sto rade sada je nazor. Pa sjetite se samo kakve je partije pruzao Messi kao mladi igrac, pa Iniesta.. U ovoj generaciji nema tako talentiranog igraca ruku na srce. Mozda uspiju tim vratiti da bude kompetentan opet, al onu dominaciju nema sanse..
Cuj Barcelona pred bankrotom 🤦
Mozda ce im Dodik pomoći.
Prodat ce Pjanica za 150 m € Bešiktašu.Jasno ko dan 😂😂😂😂
Ja pojacanja i ghovana.
Strasno pojacanje