Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahhahaav pa ovo ni Nadrealisti ne bi smislili
Njima ni HEPEK ne može pomoći
Kako ona rece. Kriva im hrvatska aviokompanija, sto nisu prosli dalje.
Ima logike.
Brzo su se vratili i jedni i drugi. Ekspres preporučenim
Hrvatski obavještajci napravili odličan posao,svaka čast momci!Mogu zamisliti Vučičev facu:)
Prije svega ako je Hrvatski onda je zrakoplov a ne avion! Hahahahaha!
Cestitam deckima iz hr obavjestajnih sluzbi. Kakca komedija.
Pa baš im je hrvatski avion trebao i mogao donijeti sreću jer su Hrvati osvojili 4 medalje u dvadeset pet godina! Kažem mogao donijeti, da su igrali bolje.
Ovi su bolesni političari u Srbiji.
Svakako su se brzo vratili i jedni i drugi a mi nismo ni otišli zato Slo svaka čast...
Piksi plan bio, nije ni vidio zastavu.
jao jao
Ovo spada u sferu NADREALNO !
Ovo ni David Coperfield nije mogao izvesti u najboljim danima, uđeš u njemacki, a izades u hrvatskom avionu.
Ne radi se o tome sto je avion sa hrvatskom oznakom. Nije on ni hrvatski koliko nije ni srpski ni BiH. Nego sto su nas dotjerali da nemamo svoje bilo privatne bilo drzavne avio kompanije. Jer mislite da Turska, Njemacka, Francuska reprezentacija lete tin Sundairom?? A gledajuci kakvi smo u globau mislim da ni ne zasluzujemo, bez da su se umjesali, mi bi sve sami shebali.
Nije do lose igre nego do aviona. Kako su jadni
Pa sto niste popu doveli da vam ga okadi, igrali biste bolje garant!!
Nevidjeni nacionalizam kod politicara u komsiluku, koji na zalost truje naciju i ljudi nikako da krenu naprijed i pocnu vrednovati i one koji su drugaciji od njih. Obzirom koliko su sujevjerni, ovo ce uci u knjige kao razlog zasto nisu prosli grupu, osim ako i ovaj poraz sa godinama ne pretvore u pobjedu.