Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Keno!
Nakon ove korone ce biti predah, pa transferi, publika i tako to...fudbal ce zazivjeti, nakratko. Oprezno s parama! Novi virus, samo sto se nije pojavio, jer lab radi. Ako narod prihvati, vi ste, nakon putnika, prvi koji se -pasti sa scene.
u gori klub u spaniji nije mogo otic,protiv ovih je i Pjanic pokazao zavidni nivo hahahahahahahahha
da je najgori u spaniji, momak igra u spaniji iz ove bijedne bosne je se uspio progurat a ti napisi komentar, ispusi motanu i lagano nastavi s baustelom
Nisu se ni Keno, a ni Mire iz Bosne probijali. Kenan rođen u Španiji, u Baskiji (zato je i igro u Athletic Clubu). Pjanićevu priču svi znamo.
Velez
dobar igrac ali nema srece kao otac mu ili je do mendjera lik omjer tekmi odigrani i golova jako dobar ali nema srece nema minutaze
Menadžer mu je amidža Mela Kodro, agencija IDUB Global.
Taman zapamti kod koga je prešao, a on opet na posudbu. Lik mijenja klubove ko ja čarape