Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad klub pocne mijenjati trenere ko carape, postao je truba. Neka tebe pjanke s CR7, gdje je on tu su najvece titule.
"Moje kolege, i medicinski i nemidicinski radnici su me zamolili da kažem večeras u emisiji da postoji kontaminacija u Kliničkom centru Republike Srpske sa kovidom 19. Osoblje koje nije u kovid bolnici, nego na ostalim odjeljenjima nema adekvatnu zaštitu, već kupuje maske. Ono maski što dobiju to je jedan komad, traži se od njih da sedam dana tu masku koriste što je van svake pameti", kazao je Femić.
buljevarski krpelj je glavni predstavnik srpskog javnog mijenja na klixu, sve dok se pravi Srbi javno ne pocnu ogradjivati od istog...do tad buljevarski krpelj je ono.sto misli vecina u eresu....njegovi.stavovi.su i vasi... Buljevar - onaj koji zeli da kolje Bosnjake, mrzitelj Islama i Bosnjaka..Srbi do vas je.
Nista to, pitaj Simeona pa onda dovodi