Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga libo racku, dok je tu Dodik,pardon Vico, ne pratim ja to
Pa povrijedit ce se covjek. Tacnije, izaxi ce u 86. minuti i naknadno ce biti utvrdjeno da je povrijedjen. Ovo je igrac Vice Zeljkovica.
Samo gledam kad Dzeko igra i nikako drugacije, iskreno..Jedini zasluzio da se gleda, legenda !! Svi su ostali tu zbog interesa i reputacije da se prodaju, a o savezu da ne pricam pfff, kriminalci..
hebat mu mater, jel to moglo igrat za Borac dok navijači pjevaju nož, žica, srebrenica, nema tu čovjeka
Dizdarevic (golman-sar)....Zvonic (odbrana-vel), Jakovljevic (odbrana-zri), Barisic(odbrana-zri), Djokanovic(odbrana-sar)....Zakaric (sredina-bor), Corluka(sredina-zri), Basic(sredina-zri),Mehanovic(sredina-tc)........ Bilbija (napad-zri), Dzenis Beganovic (napad-slo)......izmijena i klupa: Pavlovic i Fejzic, Begic,Vojnovic, Vrhovac,Cosic,Nukic,Peco,Kurdic,Ovcina,Beganovic, Asim Zec, Gasal,Adnan Dzafic, Radovac,Beca,Ikic,Savic, Ahmetovic,Ubiparip.
sta ocekivati od covjeka koji nema veze sa BiH, rodjen u srbiji menadzer mu Vico ! njemu nije ni mjesto u reprezentaciji
Kako god okrenes nabice nas ko kantu.
Kad su culi u USA da Ziljkic nece igrati odahnuli
e jest neki igrac boze pa o cemu se raspravlja,prekrizis ga i vozdra
Nije regularni termin kad repke igraju, njega placa Olimpija da igra prvenstvo za njih. Nece mu Vico dat pare, pogotovo ne ne svoje. Klubovi igraca koji su pozvani, zavrsili su sa utakmicama. Sta nije jasno .toko sitnog zuba, koja od matere i babe trazi marku za kafu, dok ovaj momak sam svoj hljeb zaradjuje.
Ja, i ?
Prosto - ne pozivati ga nikada više.
Boli me chita za tu vijest ....
Ovaj ko Džeko. Preskočio glavne tekme za repku, nargiliso dan-dva, pa paf punim gasom golovi protiv Šahtjora...
Savez puca po savovima
On je i danas dužan VICI.☝☝☝
Sta ocekivati od sandzaklije, uvijek neku prevaru
Papka više ne pozivati i završeno. Ionako nije kakav igrač.
Ako ce i on dolazit zbog tufahija i sise ko pjanke onda nam ni ne treba ta ojebina