Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ima prijenos na kojem kanalu
Jel moguće da ste pođonili tuđi tekst sa FKS foruma? Ima li kraja vašoj sramoti...?
kakav naredni ovi ce ih sa nulom uzeti obje
Novinaru jel te stid sviju ti
Ove tekstove i novinare treba finansijski kazniti, Čuj igrali u finalu kupa šampiona, hahaha, i to izbačeni a ne izgubili od navodno Ajaksa. Lik mora da usnio ovaj tekst sinoć dok mamurao, haha.
Avion im ima propelere. Nemaju oni šanse protiv divova.
Ne baksuzirajte, prvo da ove prodjemo pa cemo onda o narednom
Kopirano sa teme FK Sarajevo na forumu sportsport.ba. Svaka cast
Gledam i ne mogu da vjerujem. Danas neki momak (novinar u duši) napisao tekst a ovi samo prekopirali, nevjerovatno ahhaahh
Gledam i ne vjerujem...još lik koji je originalno napisao :""Posto vidim da su mediji bas bas ono ispratili ovu utakmicu, ja sam se potrudio da Vam koliko toliko najavim protivnika. ..." Da nije AI napisao tekst hahah AI uhljeb godine ;-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fino i strpljivo rade očigledno, nikakav spektakl ali ipak dva puta grupna faza evropakog takmičenja je za nas misaona imenica. Nisu sad Dinamo ili Sparta Prag ali sasvim solidan klub.