Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno je Salah, momak igra u zivotnoj formi
Messi je u 2021 godini najbolji po svim mogucim statistikama osim po broju golova. Tu je samo Lewa ispred njega zato sto za lewu citav tim igra. Messi dobija zlatnu loptu ako ima pravde.
...u Bundesligi u Bayernu bi i ja zabio 15 golova u sezoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lewandowsi 3 godine zaredom dokazuje da zasluzuje zlatnu loptu i svaki put mu se oduzima
Zlatan Ibrahimović
Lewandowski u Haaland a prate Benzema i Salah
Tino Sven ( Safet) Susic i Sulejman Krpic
Otkud Neimar uopšte kao opcija? Šlepao se uz Mesija i Suareza, sad se šlepa uz Mesija (opet) i Mbapea i on kao neki veliki igrač.
Čuj egipćanin. Dobar igrač i dobro je odigrao u dosadasnjem pocetku sezone, dao par majstorskih golova, ali da bude ispred Levija i Mesija, nikako i nigdje u izboru za najboljeg ove godine.
Red je da Lewa bude ,čovjek igra i zabija na sve strane realno je .
vršajević
Dzekson :)
ćuj ko, pa valjda đeko
lewa benzema i salah su tu negdje, s tim da lewa igra 10 godina na toj razini
Salah, Benzema, Haaland
Puki
Salah. Kako tip igra, ono nije normalno.
Trenutno najbolji napadač od navedenih? Recimo radi godina neću reći Holand Salah je trenutno top tri napadača. Al najbolji igrač je Kante.
Pidro