Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriva Bosnjacka kriminalna hobotnica u Izvrsnom odboru NS BiH.
Nit stida nit srama sarajevski fudbalski radnici nemaju jer su uhljebljeni dobro u fudbalskim savezims. Svi su u nekom kriminalu...od clanarina dobro svi zive a inspekcije ni da provire u mnoga fudbalska udruženja i klubove....10 zadnjih godina nisu uspjeli napravit igraca kako treba....vec dijaspora proizvodi reprezentativce
Upravo tako. Bez "bosnjackih" ruku na sjednicama, nista od ovoga ne bilo moguce. Prodali se za fotelju i koju joju u kovreti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja navijam za Zelju,vjerovatno tu ima velikih namjestaljki za svakoga,ali sa duznim postovanjem autoru teksta Zrinjski i borac nikako u istu recenicu ne mogu,Zrinjski je daleko najjaci kolektiv u nasoj zemlji i bez icije pomoci dedinitivno nema konkurenciju u nasoj ligi
ko god bude dobio biče kriv sudija
Budite realni, ne trpajte Zrinjski s Borcem u isti kos, Zrinjski je promijenio prvi u Bih nacin rada i zato je puno bolji od ostalih, u drugom dijelu sezone kada ne bude evropskih utakmica to ce na terenu i dokazati. Treba samo biti realan i krenuti pratiti evropske timove u nacinu rada i bit ce bolje.
Pa bosnju je najlakse kupiti to je najkorumpiranina nacija jer bosnjo ce gaziti preko mrtvih samo da dodze do licne koristi
Pohlepni podanički Bošnjaci. Nepismeni čolpa i ostala bagra.
Lopov je lopov bez obzira na naciju. Šta je novinarčić htjeo reći da lopov bošnjak neće za par hiljada da sudi u korist Borca ili Zrinjskog
Sto znaci da su bosnjaci i najvece prelivode! Ko nam je kriv, yebaji nas, prodamo se za vikend u Neumu…
Idite ba u pzmaterinu! Prebrojavanje i u sportu.Koga ba boli khuracccc
Prestati gledati nogomet i neka svi idu na bauštelu. Igrajte rekreaciono fudbal za svoje zdravlje, zašto gledati petljance koji nas levate?!
Ako neko ne vjeruje u ovo nek nadje na youtube utakmice koje Borac igra kuci i nek vidi cirkus i sta se radi. Jedinu postenu utakmicu igraju sa Zrinjskim kuci jer Zrinjski ima jake ljude koji nedopustaju da se sa njima sprda kao sa drugima.
Ko god da sudi Zeljo nemoze biti prvak, pogotovo kada gubi od granicnog prelaza, nemoze mu niko nastelit kao prije
Granični prijelaz? 🤣 Pretpostavljam Gabela
I ???!!! Šta se ovde pravda? Previše pravdanja izaziva sumnje
... onaj kome ćifut plati !
Dobro ljudi, ne palamudite više o tom savezu. Savezi su se mijenjali i mijenjali a prosječnost lige i reprezentacije je konstanta već 30 godina. O čemu pričamo, prvi put da neki klub igra grupno evropsko takmičenje. Reprezentacija jednom na SP i jednom u A grupi Lige nacija. To je sve! Kao što rekoh, aktualni Savez nije ništa bolji, ni gori od svih prethodnih.
Šta je pisac želio reći ?????? Mo'š me jbt ako i on zna. 🙄