Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je najviše razočarala Slovenija što nisu zadržali 1:0
Pozovi konobara luksemburga da ti donese jedno piće kolko da ubijes tugu
Koliko ste ogrezli u mržnji au...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komsije i susjedi nisu razocarali, odigrali su bas kako sam zelio
Englezi i Francuzi
Englezi daleko. Tolko ih se dizalo u nebo pred Euro a oni jedva grupu prosli, a ko fol glavni favoriti. Slovenci im ocitali lekciju o timskoj igri.
Engleska me najvise razocarala,a Hrvatska i Srbija odusevile.
Moj otac!
BiH me oduševila
Mene niko nije razočarao osim možda Slovenaca što su dopustili da prime gol u zadnjim sekundama meča! Najviše me oduševila Gruzija čak su i Tursku trebali dobiti mada tako ne izgleda po rezultatu!
Hrvatska,ako ne pobijediš Albaniju nisi ni zaslužio ići dalje.
Francuska koja nijedan gol iz igre nije dala. Autogol i gol iz penala. Belgia se provukla neznam kako, katastrofa su bili, De Bryne nikad goru utakmicu nije odigrao kao onu protiv Ukraine. Ni priblizno kako igra u City.
Steta samo sto nije svicarska bila u grupi sa srbijom da ih xhaka i shaqiri razbucaju
oceikivani rezultati,nema iznenadenja
Italija što nije pobijedila hrvatsku do 3-0
bih me najvise razovarala,.kad vidim kakvi su ovi ostali glumci
What the F happened to Belgija?
Preko 100 ljudi glasalo za Portugal. Jedina reprezentacija uz Spaniju koja je nakon prva dva kola imala osigurano prvo mjesto u grupi. Ne kontam.
I izgubila od Gruzije ma bravo
Madagaskar