Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je lave,uzmi pare dok si mlad i uzivaj poslije u zivotu stipu starog prdonju ocigledno mu je vuna sto on ne moze uzeti lovu !
"Eksperti" iz Bosne ce kritikovati njegov potez, sve su to dokazani sportasi i poznavaoci fudbala. U Arabiju se ide na hadz a ne da se igra fudbal - ide se jedino da se uzme lova ali tu prestaje kontakt sa vrhunskim fudbalom.
Vidjecemo za godinu dvije,prvo su odlazili stari igraci sad vec odlaze oni u najboljim godinama,vrlo brzo ce i ovi najbolji na svijetu!
Upravu je Koeman
Satrat ce nas kao vola u kupusu.
E cuj Koma, nizozemska inače trenutno jaka,možda malo jača od wwin ,pa i Ajax kanta za nabijanje postajao !!! Nego reci ima li rasismusa i fašizmusa da igra ?
Kuman, fl aš ista
Tamam će on tebe pitati gdje će da igra i na kraju šta tebe briga šta on radi sa svojim nogama i gdje ih unovčava Tvoje da zoveš ili ne nemaš pravo ucjenjivati
Tako i treba realno arapska liga ne spada u top 40 u svijetu ..nema sta igrac koji igra u takvim Ž ligama tražiti u reprezentaciji.
Bilo je i tenisera koji su bili 900-ti na listi pa došli do prvih 5! Sa Kinom smo se sprdali do prije 30 godina sada je medju prve 2 svjetske sile! Treba pratiti samo da li je neko u usponu ili padu jer saudijski fudbal definitivno u rastu i to ubrzanom i samo od njih zavisi dokle će dobaciti! Btw od lige Petice samo je PL Engleske u rastu!
Znači, Ronaldo ništa?