Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravku Mamiću, a ne Zdravki. Nije on Zdravka nego Zdravko. Haha...
Koja indoktrinacija o nekim tamo iz srbije i hrvatske A na hrv i srp portalima ni rijeci o nama Ne znaju komsije ko je mersad berber a mi znamo ko su jovana jeremic i vukojica sandic
Pa to je rijesivo. Nemoj citat takve clanke pa neces ni ti znati
Braca Mamic ukrala su okruglo 20 mil. eura iz Dinama.
zašto je ova vijest u rubrici sport ? treba u crnu hroniku staviti ili negdje, bjezi ba sta sve stavljate u sport
Ovo ti je kad je covjek umisljen da je Bog i da moze raditi sta hoce. Sto se ne izruci Hrvatskoj ili oni nisu ni izdali potjernicu. Poslali ga nama da se mi j*b*m* S njim, ko` da imamo malo ovakvih!
Pa sad su u EU sad EU stiti svoje drzave..i Dinamo nije fer u ovoj prici..ovaj napravio velikana od njih i opet im nije valjao..nikad vise Dinamo nece imati Modrica kojeg su Mamici realno napravili..a logicno vlasnik ulaze i izvlaci kapital u medjuvremenu..zamislite tuze vas zato sto ste zaradili..
Idemo tvrdo ka Mamici, idemo tvrdo ka Mamici, vadi se kesica, pocinje pressica, Zdravko i Zoki stalno na koki
Gospodina spakovati i liferovati za Lijepu Njegovu, hišš!
Ako je žensko onda je Zdravki. Ako je muško, onda je Zdravku.
Ustat kad se prica o Zdravku Mamicu.
Sve je to bio lov u mutnom, poslije rata. Neko je uspio da se izvuče, a neko nije. Zdravko je bio javna ličnost , najpopularnijeg kluba u RH, tako da je bio stalno u fokusu. Plus, njegovi nastupi na presicama, to ga je sve ukopalo.
Naravno da je odbio. Na nekim mjestima još uvijek vlada logika i zdrav razum.
Kakvu slavnu karijeru je imao a sada ne smije dalje od Neuma do kraja života.
Luka Mudricevic.
Zdravki???? Jeste vi normalni
Maminjo legenda