Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treće mjesto na turniru "Mirza Delibašić" . Koje kafić ekipe su osvojile prvo i drugo mjesto
#kkbosna #dubai #kartel #konakovic
Bolje da nista ne organizuju nego ovu sramotu od turnira koju Mirza Delibasic sigurno nije zasluzio. Mnogo bolji jaci turnir je zasluzio sa jakim ekipama u velikoj dvorani, jacom reklamom promocijom ovo je dno dna
I ovo je taj projekat Dubaji, koji ce igrati evropska takmičenja
nece oni nista igrat, abu ce igrat i razvalit ce ih svako gotovo
Dobra KK Bosna pravo, još jedan dobar centar i ovo je ekipa cakum pakum. Da je kako raju nafurat da se Bosni pruži podrška, mislim da uz malo sreće i dodatne finansijske podrške ABA liga bi mogla opet zablistat u Sarajevu.
Potreban rezervni play, i pravi centar
DRAGA MOJA KK BOSNO NIKADA NISTE TREBALI IGRATI PROTIV TIH DUBAJI ZNATE KAKO SU GLASALI U UN
Glasanje je svakako bilo formalnost i da nije tada prošlo glasalo bi se za nekoliko mjeseci opet jer glavno je ono što presudi Medjunarodni Sud u Hagu!
Fakat, sta bi sa onolikom hakabukom oko tog glasanja. Izgleda pokusaj propao pa nikom nista