Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek znaju da boljeg trenera nece dobit. Okurazili se nakon prosle sezone a ne znaju ko su i sta su bili. Jagodic je veliki strucnjak i trenercima za malu ekipu kao sto je sloga.
ubila ga dvica na Igman...
Ode prevara od trenera
nije do vlade , igman prejak
joj ovo onaj sto moze pricat ko lud na onim intervjuima nakon utakmica
uvijek je bio los, al eto.
Sad u kladaru i cvaja na Jeju
Uvijek bio ispod prosjeka
Pa zar je ovaj živ
strawberryyyyyyy
Najduzi mandat u ligi, godina i po? Pa nije ni cudo sto je fudbal toliko los u ligi realno, pa ne treniraju Chelsea gdje imas igrace od 80 Miliona. Dok trener dodje i poslozi ekipu, dovede adekvatna pojacanja a isti se prilagode na ligu treba mu u najboljem slucaju pola godine ili godina! Fusbal je u ovakvom stanju zato sto na celu klubova sjede ljudi nemaju blage veze kako fudbal u sferi strategije i biznisa funkcionise.
Dosta vise i njega i njegovog isticanja najdužeg staža!!