Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na jednoj strani Kros, na drugoj Reus.
Steta sto necemo gledati krosa sa mbappeom u istoj ekipi,da je ostao jos jednu sezonu realov napad i krosove lopte ne bi niko mogao zaustaviti
On i Zidan, dva najveca gospodina. Ostali igraci i treneri trce iz kluba u klub, jao da nemaju sta jesti. On i Zidan su istinske lafcine. Respekt za obojicu!
Zidane je sam dok je bio trener Reala govorio o Kroosu. Njemu su bitni samo fudbal i porodica. To su mu jedine preokupacije u životu. Kao da mi je samo njegov um i razmišljanje (Kroosovo). Nema neke ostale preokupacije ili poroke kao ostali fudbaleri koji se dočekaju para.