Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako sam i ja bio u sobi al ne u VAR sobi i takodjer sam vuko neke linije koje su bile dobre al su se kroz dva dana ispostavilo pogrešne...
Celo selo s....će. B.....O!!........sve se da KUPITI.
U Juznoj Americi tesko da se vuku pogresne linijeako se gdje vuku dobre lajne onda je to tamo
VAR je tu da VARa
Ovo treba ukinuti. War je cirkus. Treba osnovati komisije koje ce pratiti sudjenja. Kaznjavati sudije poslije uocenih gresaka i tako praviti konkurenciju medju sudijama. Pa ce se oni sami takmiciti kako biti bolji.
ovo je namješteno natjeacanje da Brazil i Argentina igraju finale. prvo su ih odvojili u grupe A i D onda su u polufinalu uparili grupe A i B te C i D. Gdje je moguće da timovi iz grupe se mogu sresti u polufinalu???
Pa upravo sad na Euru. Da je Austrija prosla Tursku opet bi sad igrali protiv Holandije. A igrali su i u grupi
To je zato jer je Austrija bila prva a Nizuzemska treća, nisu ih mogli odvojiti na suprotan zdrijeb jer je na njemu Francuska koja je bila druga
Vico javi svojima za ovo
Odigroo sam kecaaa na Juventuuuus
Ovo su Musa, Gigović i Bilbija bili na praksi VAR-a za našu ligu
Samo navijaci Reala ce reci da je ovo penal Vidi se kako se baca stari prevarant!
E koja si ti dubala,ako ne vidis kontakt.