Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi takvi igrači igraju za zemlje u koim su rođeni samo radi uspješnije karijere. Najbolji primjeri su francuska i njemačka.
Klasika, jos jedan sto uziva u blagodetima truhlog zapada kojeg ne voli iz dna duse, ali pare.
Ja, ba, odbio Maroko zarad Španije, ali nosi im zastavu na kopačkama jer je ponosan na svoje porijeklo, to se kod nas kaže šuplja.
Da se nije dočepao Evrope hodo bi okolo bos i živimo u najgoroj mogućoj agoniji. Eto šta bi mu te zemlje pružile. Važno je kurženje sad kad je privilegovan.
On je Spanac bil meze. Ali ima oravo da se ponosi cim hoce.
Ma unistili bi mu karijeru da se nije odazvao Španiji. Politika,menadzeri, sjedio bi na klupi, pa ti podvale krkana da te povrijedi na treningu itd. Tako to ide, spanske ekipe nece praviti Maroku reprezentativce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dječak samo ne zaboravlja svoje porijeklo. U konačnici je jedino bitan grb na dresu u kojem igra, a i sam je do sad nekoliko puta izjavljivao da nije bilo dvojbe oko izbora reprezentacije jer se on osjeća Špancem.
Nista to ne znaci kakav ce biti, kao i u svemu KONTINUITET je najvazniji. Prvo sta mu se moze desiti na putu velikog uspjeha su npr ozljede. Talenat je ogroman, ali da li ce dostiti Mesija i Ronalda, rano je govoriti.
Novi Ronaldinjo.
Dzemo je vec sad majstor fudbala