Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar fol za uzimanje miliona kad se hrpa otopi..
što nisi bokso sa Tysonom 1988 god stariji si od njega i ti i Holifild svi znamo da Tyson poslije 1991 nije više bio Tyson ukratko Najveći bokser svih vremena je Muhamed Ali a najbolji bokser svih vremena je TYSON.
Ovaj lik je prebio sve velike boxere tog vremena jednog po jednog. Jedini koji ga je imao bukvalno je bio Mavrovic kada ga je nabio na konopce i tukao i odjednom stao. Lenoxa spasilo zvono, dosao sebi i onda ga rastavio sa zivotom. Lenox je govorio trebao sam pasti a Mavrovica kada su pitali zasto si stao rekao je da se u jednom trenutku prepao ni sam ne zna cega. To je bila extra borba a sa Tajsonom je lako izasao na kraj to se unaprijed znalo.
Zadnji veliki sampion. Borba protiv starijeg Klicka iz 2003 nezaboravna, steta sto su je prekinuli.
Borba protiv Mavrovića 98. udaranje do iznemoglosti,šteta što je Mavrović radi bolesti morao da se oprosti sa boksom
Treba i tebi koji milion dolara Lenoxe