Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazi ti protiv Holandije i Italije koliko mozete, a ne protiv ovakve BIH.
@New_Folder .... Pa jadan ne bio, pokazao je on na stotinu utakmica da je jedan od najboljih na svijetu. Koliko je osvojio titula sa Bayernom, koliko je dao golova? Da li je bolji od Džeke? Pa naravno da je bolji.
e Boga mi, ne možete puno... Pobjeda sa igracem više je očekivana..
Uz pomoć sudija. Smrad
Vise pozitivnih komentara ima na srpskim portalima i hrvackim o bosni i hercegovini a ovi nasi domaci ove samo pljuju pa dragi moji svi vi ste za prave hrvate i srbe uvjek bosanci zapamtite to jednom.Posvadjate se sa nekim odma ce vam jb majku bosansku u to budite sigurni a vi nastavite da pljujete po majci bosni kakva god da je ona je nasa.
@adox papak ne kaze se “hrvackim. Jesi li kada barem prosao pored skole?
Zbog vrlo pristrasnih, a neznalačkih komentara: 1. Crveni karton apsolutno ispravan 2. Izguili bi i da nije bilo crvenog 3. Levandovski bi ipak dao dva gola i da naš nije isključen 4. Glavni i najveći problem kod nas je nedostatak kvalitetnih igrača u odbrani, veznoj liniji, a onda i u napadu. 5. Ovo su zadnje utakmice sa iluzijama, slijede utakmice u kojima će nas nabijati kako ko stigne i služit ćemo drugim reprezentacijama za trening utakmice.
Fudbal je kod nas izgubio na popularnosti sudeći prema zauzetosti malih terena za mali fudbal. Svi prazni, čak i oni sa vještačkom travom. Ako se na nekom nešto i dešava, uglavnom se pimplaju lopte i puca na gol. Ne igraju dvije ekipe, nego dječaci malo pimplaju. Sve to sa strane prate zabrinuti očevi u strahu da se ljubimac ne oznoji ili ne dao Bog padne i ozlijedi. Ali, zato smo napredovali u navijačima. Sve veliki znalci. Iskreno, propadamo kao narod.
@Biba70 Sve veliki znalci, medju kojima si vidim po drugom komentaru i ti. Nista tebe cemo onda predlozit umjesto Bajevica.
Eh nek su ih nabusili i dabogda ispali i nigdje nas ne bilo jer zasluzujemo radi ovake fukaer od drzave
Koji licemjer.Da si igrac jesi, ali realno tek si se vidio na terenu poslije tog nezasluzenog crvenog kartona.Tih prvih 15 minuta smo igrali bolje i da smo tako nastavili tu bi bilo svasta i pitanje je da li bi se ti tako setkao ispred naseg gola.Crveni karton je promijenio tok igre totalno, a da ne pricam o jos nekim potezima sudije gdje je OCIGLEDNO bio na vasoj strani.Jos nisam vidjela ovakvo sudjenje u korist domacina kao sinoc.
zasto ne igraju fudbalke utakmice BH vs SRB vs HR nikada :D
Konacni ste pokazali koliko mozete kada vas sudija pogura sa iskljucenjem igraca ni zbog cega!!! Svaka cast glupane
Mi smo pokazali da ne možemo više od 15 min.
Puno palamudimo za naciju koja je u stanju u kakvom jeste. Očekuje se od par ljudi koji su se pokrenuli i napravili sami nešto u svom životu da riješe sve naše probleme i osvajaju sva svjetska prvenstva? Biće nam bolje kad u reprezentaciju dođe onaj što mu babo otvara mjesto pištoljem...
Ima li neko da nas neće nabit?
Poljaci pokazali kolliko mogu ,nakon sto smo mi dobili nezasluzeno crveni karton. Do tada Levandowski se nije vidio.. Al da ste bili bolji vecesa to stoji. Pitanje kako bi zavrsilo da nije bilo crvenog.
Znaci , BiH postala reprentacija za trening .