Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMOOOOO PORTUGAAAAAAAAAAAAAAAAL TARIIIIIIII TOOOOOOOOOO
Hrvatska ce dobit, srbija ce isto dobit... Petardu
Počinje sezona pominjanja užih članova porodice Telemachove uprave
možeš gledat na bhliga.com, klikneš na tekmu, pa dole Broadcast, pa imaš po državama ArenaSport i ostalo
portugal je uvijek bio p dim za hrvatsku
A sto bi nas interesovalo s kim igra hrvatska i srbija??? Kakve ti veze ima sa Bosnom????
Govori u svoje ime.
A golemo je da smo mi u grupi A hahahha isto vreca za nabijanje
BiH kao da je dio Srbije i Hrvatske, previše se osvrćete na druge, na susede i susjede, a pričate da mi od vas krademo, otimamo itd.
U BIH žive Srbi,Hrvati i Bošnjaci, i zato čitaš o njima, shvaćaš, a vijesti i novinski portali služe tome da se obaviještva što se događa u svijetu, ili želiš biti neinformiran kao onaj Vjetnamac što je proveo 50 godina u nekoj rupi i misli da je još vjetnamski rat.
Srbi i Hrvati kad ih zanima šta se dešava u sus(j)ednim državama odu na portale iz Srbije i Hrvatske. Ali problem je što Bošnjaci vole da se bave tim državama