Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Milan nekih 25 godina, ali ovo je večeras sramota od igre. Ekipa koja nema ni glavu, ni rep, a ni znanje da prenese loptu na protivnicku polovinu (protiv jačih protivnika). Ekipa u kojoj glavnu rijec vode sarlatani Furlani, Moncada, i nadobudni Ibra, a sve sa kapitalistom Amerikancem koji do juče nije znao koliko je Milan osvojio liga prvaka. I na kraju te na klupi spopadne Fonseca, koji je došao iz strasnog Lilea. Na kraju, plakat će se i plače se za Maldinijem. Tuga
Ja ruzne tabele, da te glava zaboli.
Milan je poceo da igra od 75, do tada je spavao.
milan se nije nista pitao od prve minute. mogu biti sretni da nisu primili bar 5
YNWA
Kakva igračina je ovaj Gakpo
Tu skoro smo se na zalost imali priliku uvjeriti. Ali je veceras stvarno odlicno odigrao. Cijeli tim na nivou, cak i TAA, po meni najkontroverzniji igrac uopste. Covjek nije u stanju napraviti najjednostavniji dribling 1:1, u odbrani supalj kao sir, ali zato ima ubacivanja i duge lopte kao niko na svijetu.