Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj United je komedija. Ovoliko sezona dozvoliti da klub bude u ovakvoj situaciji je apsurdno.
Barceloni je trebalo 2 sezone da postigne taj do neke mjere povrat. Vidjeli smo juce rezultate toga.
Barcelona je propala kao i Manchester,to ce se vidjeti cim nalete na neku ozbiljniju ekipu jer Valladolid sigurno nije neko mjerilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Teze je Liverpulu bilo protiv Brentforda.
Koji Man Utd sta je to??? Sta bi od Fergusonove momcadi??? Katastrofa.
Ggmu
Kakav Liverpul, strašan Liverpul...
Sta bi od onako jake ekipe, jel moguce da ne mogu na noge stati a slomise se!
Salahu moraju dati novi ugovor pod hitno...ovaj majstor nosi Liverpool vec godinama...a sada ima i kvalitetne saigrace...bice dobra sezona za LFC
covjek doveo de ligta i maazrauia, sretan bajernovim viskom, i onda otiso i kupio zirkzee bolonja spic za 50 miliona, budala teska
Otjerajte Ten Haga sto prije tim...On je doveo raspalog Antonyja za preko 100 miliona. Od tolikih igrača Celzija koji su bili dostupni on doveo Maunta. Rasford nije pao u formi, nego propao. Sve je to njegovo nedjelo.
AHAAHAAH YNWA :) :) :) :) jadni manchester loool
Suti, cekali ste titulu 30 godina.
Bald fraud opet nece dobiti otkaz
Mogli su im dati još 3. Jak Liverpool
ko dovodi igrace u ovaj united treba u zatvor da ide! ono drvo zirkze platili 40m, dok npr city doveo savinha za 20m, a covjek doktor fudbala za ovog panja i onda kazu ali city teosi ogromne pare, zato su jaki
Otkako je Ferguson otišao, United je veliko razočarenje za svoje fanove. Nikako da nađu kvalitetnog trenera ,a redovno fulaju sa " pojačanjima".
United i Everton. Humor od ekipa..
ARNE SLOT LA LA LA LA
Cuj najveci engleski derbi, bio dok je United vodio Sir Alex Ferguson. Pricam o kvaliteti ekipe i samog duela i neizvjesnosti u njemu naravno.