Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Servia pod hitno da ukloni talijanskog dvoglavog orla i 4B porodični grb rimske imperatorske dinastije Palaiologos, s kojima VEZE NEMAJU, a montirali su ih kad su izmislilil mitove o kosovskoj bitci, u kojoj nisu učestvovali, kako bi opravdali invaziju na Kosovo 1912. i tvrdili da polažu ''pravo'' na tuđu teritoriju. A nastali 1818. prvi put u istoriji. Gluma da su ''Italijani'' stvara dodatnu dozu apsurda, koja perfektno liječi komplekse.
haha lome se bosanci i hercegovci koji je grb liverpoola bolji, a ne znaju ko je prvi bosanski kralj
Pa ... Pape, naravno!
Ali znamo ko je Bosanac Hrvoje Vukčić Hrvatinić, sestrić Bosanca Tvrtka I Kotromanića, kralja Kraljevstva Bosna, koji je 1375. oslobodio Kozane, potčinio Ugare i 1403. krunisan za Kralja Ugarske, Dalmatie i Splita u ime Kraljevstva Bosna. Kozani su uzeli prezime moćnog Bosanca jer im je poput oca dao savjet da se ne ofiraju s Kozani, i dao im slavno-ilirijski bosanski jezik da im bude maternji. Sevap je sirotinji pomoći. Vazda bio.
Nije ovo nikakav novi grb,nego stari koji se koristio 70-ih i 80-ih u doba najvecih uspjeha.Podrzavam ovo kao navijac Liverpoola.
odvratni moderni minimalizam
Ovo je stari grb iz 70/80ih kad je Liverpool bio mašina
Veci je problem sto jos nijednog igraca nisu doveli ovo ljeto.
Bezveze