Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode perisic, a ubrzo i gatusso kupi prnje
Koji fail.
Perišića pro' po ko žeton a i godine su tu....teška partija da bude ikad više ni blizu starog
sad ga zeljo moze dovest
Šta su para dali za promociju njegovu, mogli dovesti solidno pojačenja
Dosao, vidio, shvatio i pokajao se
Hajd u Zelju
Fali mu Saudijska Arabija, i ostali, što su zinuli za parama.
Rakitic ce isto, vec u januaru ce otici.
Ako nije u formi nakon povrede i uz godine koje ima, šta on očekuje, da će igrati 90 minuta? Naljutio se čovjek. Mislio ako dođe u Hajduk da ga samo zbog imena neko treba trpiti.
Ne kontam šta se dešava u ovom klubu, iz godine u godinu ista priča kao ganjaju titulu i kao dobri su do par kola pred kraj i tada sve spiskaju, veoma čudno je sve to. Ovdje su mi i navijači čudninda to sve ne rastjeraju i ne preuzmu.
vidi se koliko ne pratis. ova im jeste situacija jer su navijaci iznad kluba i diriguju
Trebaš ti otići u penziju
Valjda skonto gdje je doso, od nekadasnjeg Splita ostalo samo more, riva i kamene kuce, naravno i Marjan, danas tamo netjaci vladaju a Splicani su rjetki i ne dolaze do izrazaja, zar bi jedan Splicanin glasao za Keruma gradonacelnika da ostale ne spominjem.
Zašto se to dešava u skoro pa svim Jugoslovenskim gradovima, osim u ovim tipo "glavnim" gradovima. Kakav je to sindrom? Bez obzira koja je religija zastupljena, postoje neke usijane glave koje vedre i oblače tipo gangsterski karteli. Znači da nacionalno, religijsko ustrojenje nema nikakve veze sa tim. Zar nije simptomatično?
kakva ljubav samo su pare bitne nema vise igraca kao sto su delpijero i toti koji su odbijali reala barsu i ostale velikane