Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode on u Zvezdu sa Krunicem
Tako se klubovi rjesavaju velikih plata i nepotrebnih igraca. Ne bih to zvao ponizenjem, biznis.
Šta je novac učinio ovom nogometašu to je strašno
trebao je fino sjest sa celnicima Milana i reci iskreno zelim nazad u Srbiju tacnnije Beograd da moja draga moze bit blize Novom Pazar i mom Drugu Ljajicu
Ilili u tursku da ode posto mu draga rebica voli
ja mislim da su ovi u milanu anti-srpski orijentisani
Šta se ima desiti, dovoljno tabelu da pogledamo. Iz tri kola 2 boda
Bosanski Fudbaler on je Bosanac.Ali pojma nema.Neka ga u Srbijanskoj Reprezentaciji haha
Bosanski fudbaler a pojma nema, e svaka ti cast. Malo ko ce priznat za bosanske igrace.
Tipično za većinu balkanaca osim Djokovića! To je mentalni sklop skorojevića kada naglo dodje do nekih para koje su mnogo veće od onoga što je imao a u stvari dosta manje od onoga što se vrti oko njega! Učinilo mu se da je sve na dohvat ruke što je bilo realno ali hedonizam je pobijedio i sve to kreće od žena pa na dalje i fudbal je pao u drugi plan! Btw da je talentovan nema zbora!
Mora da ga jako dobro poznaješ pa tako pišeš? Konkurencija i pritisak su u ovom biznisu ogromni, u ligi petice je malo slobodnih radnih mjesta a na njih apliciraju milon mladih ljudi, iz cijelog svijeta.
Modric, Dzeko, Kovacic, Vidic, Rakitic i x drugih primjera za koje govore da nije tako. Ovaj se spetljao s onom Milosevickom i tu mu je i bio kraj.
Eki jedan od najtalentovanijih napadača Evrope
Cuj ponizenje.Frajer milioner teski,nema za njega ponizenja.
Dzabe je, svugdje je to tako, gleda se samo biznis, racunica, ako se ne nametnes, noga.
Ma bjezi Luka iz Milana bolje ti je u bilo kom drugom timu da igras nego u raspalom Milanu
Panj uvijek bio.