Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trg Romelu Lukaku u svakom mjestu u Hrvatskoj
Klotz bio klotz ostao nista novo
Ko je kriv što si klotz?
Bas te pogodilo, plakao live na Instagram ili? Otisao na dobro placeni odmor i plakao kaze svaku neradnu sedmicu, pa naravno places pola sata i ostatak dana u bazenu sa koktelom u ruci. Iskreno mislim da nisi ni suzu pustio
Je li sa Hrvatima ili fudbalerima Republike Hrvatske? E moj pisac koji blam i pismenost.
Je li sa Njemcima ili fudbalerima Savezne Republike Njemačke? Je li sa špancima ili sa fudbalerima Španije? Ukoliko neko ko nastupa za jednu državu mora imati državljanstvo, samim time dokazuje svoju pripadnost državi. Znam da ti rasizam i antisemitizam govore protiv ovoga, ali to je tako jarane.
ne nego sa fudbalerim njegovog velicanstva ujedinjenog kraljevstva, tj.engleske, welsa, skotske i irske
dalic ima bistu lukakua u basci