Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekretnina i restoran, ostale opcije su naučna fantastika.
suuppeer sad nek pokrene life coach i nek svima prodaje price kako treba u zivotu kupovati nekretnine. da prodaje papir za kokice dignut ce pare a ne zato jer je pametan ili uspjesan, ni on ni bilo ko od lopte pare zaradi.
na osnovu cega znas koliku inteligenciju posjeduje?
Kad se neko rodi pod sretnom zvijezdom,ganjaju balun I kupuje ne veliko nekretnine a mnogi rodjeni madridjani pod kirijom. Pola Madrida preplacenu futbaleri pokupovali
Najlakse je svaki uspjeh prepisivati sreci. Valjda je tako lakse radnom narodu da skine odgovornost sa sebe i svojih prijasnjih izbora.
Ali do naroda je. Da narod kaze ne zanima nas gonič loptr i njegovo trčanje, zanima nas mi i vazne stvari. Ali ljude zanima glupost, dok istovremeno ove druge ti ljudi njih ne zanimaju.
Cuj kralj nekretnina,covjek zaradjuje mjesecno 2 mil. eura kod Reala,sta je tu cudno.
BIO MAESTRO
MAESTRO
Zlatna lopta iritantnosti.
rijetko antipatična osoba
?
mislimda hoce reci da luka modric nije bas neki alen deon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametno investiranje, zna da i dodje do svjetskog kraha ekonomije, stanovi ce ostati