Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosjecan stolar za deset milja napravi svlačionice da grme jos ce staviti i led rasvjetu i ostale karafeke :)
DA stoji ali jedan Lothar Mateus kaze da ne bi mijenjao nista jer ga to podsjeca na dane kad je fudbal bio romantika i da lijepo imati i ovakve stadione u svijetu gdje se vise ulaze u stadione,svlacioice,frizure,trave nego na lijepu igru
Pa Sarajevo kad je igralo protiv Slobode u Zenici prije 2 godine, stolice nisu bile ciste. Jedan covijek ispred stadiona je prodavao kartone za te stolice. Poslije 2 godine, i danas takodje stolice nisu ciste. Jednostavno ne znamo za bolje. Cekamo sadaku, to je nasa greska. Moramo kao narod sami nesto uradit, a ne cekat na druge osobe, nema od toga nista. Sve je ovo po zasluzi. Sami smo krivi i niko vise drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tesko nam pada ova konstatacija madjara i svaba ali ljudi su u pravu! Nismo sposobni napraviti stadion za 20. 30 hiljada mjesta al po nekim standardima da se ne brukamo!
Sad ce Klix pustiti jos jedan clanak o nezadovoljnim Svajcarcima sa terenom u Leskovcu, cisto da utjesi domacu populaciju.
Najveca pravda bi bila da se ovdje sve ugasi na tri godine, pa da nas opet svijet ukljuci nebi li se pozvali pameti. Ovo je po 1000 put isti film. Hoce li biti bolje, kad su nam madjari i svabe rekli da imamo los standard? Hoce li biti bolje? Kakvi, sve ce biti isto samo nek ne puca. Znas ti nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista nisu slagali ali izgleda da u BiH to nikome me smeta,kao i onaj GP na Brodu i Doljanima plus poderana drzavna zastava,ali to smo mi i to o nama sve govori,rijeke pune šporeta i frižidera,kontejneri za smeće kao septičke jame
Ja vec godinama nijednom strancu nisam rekao kojem narodu pripadam, od sramote naravno.
pored onakve grbavice oni se smucaju ovdje. grijehota
Čitam komentare dijasporaca po njemačkim portalima, reko bar su oni osvješćeni, kad oni još gori od ovih u bosni. Nijedan ne kritizira stanje, štaviše NAPADAJU njemce i opravdavaju stanje jer je rat bio prije 30god. Muahahahhaj
Šta su slagali? Kolike pare vrti i vrtio je Fudbalski savez sve je moglo biti na europskom nivou. A takva je komplet država.
Pa u Bosni je sve na školskom nivou....
Šta reći, sem kakvi ste negativci, nije vam ni loše( što bi rekao rodjeni zeničanin Kenan Crnkić).
ne znam zasto nam je tesko prihvatiti kritike ako nesto nije kako treba. zbog nasih igraca treba sve dotjerati i da bude na nekom boljem nivou, nikako zbog gostiju. a generalno zenica treba vise ulaganja, sam grad da se vise razvija i da se rijesi ta zagadjenost zbog samih stanovnika, i ne samo zanica. malo se vodi racuna o kvalitetu zivota u bih.
Mi samo prije 30 godina za njih bili Njemačka šta oni imaju da pričaju.
Ne moramo deset narednih utakmica pobjediti samo ove hune večeras j...
Koliko para se okrene u Savezu a nismo u stanju da svlacionice sredimo. Nekima to pase u Savezu, znamo kome
Au brate, pa ovo je stvarno tuga. Barem svlacionicu nije ni tesko ni skupo napraviti
Ogorceni ste i da se utjesite spominjete 80-e. To je bio doslovno jedini period u povijesti kad ste zivili bolje od madjara a i to samo zato sto je tito bio dribler i jer su hr i slo lopatama trpali lovu za razvijanje pasivnih krajeva. To je bila anomalija. Danas ste se i jedni i drugi vratili u svoju ligu.
KAKVE SU OVO SVLACIONICE I TU SE IGRA? SRAM VAS BILO!
E tu mi guz... gošće iz Mađarske