Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susjedi čitao sam komentare Mađara, totalno vas podcjenjuju da ne kažem ponižavaju sa izjavama. Da sam na mjestu vaših igrača ostavio bi srce na terenu, sve za pobjedu da ih spustite na zemlju. Prošlu utakmicu su izgubili i sad se žele ispucati na vama. Sretno sutra
Ne mozes ostaviti srce kad je pola reprezentacije panjine, pola ih je uslo preko menadzera, profeionalni igraci, a ne znaju dugu loptu dati, vec promase igraca deset metara. Zolotic da je igrao protiv holandije dva gola bi manje primili.
Hvala prijatelju, ako mozes ostavi nam link tog portala gdje si to citao da vidimo i mi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
realno Madjarska je losa ekipa al protiv BiH je svako favorit al eto mora se igrat
što nas sokole,a trljaju ruke hehe
Mogli bi mi ovo cak i dobiti! Trebat ce puno stvari da se poslozi to ali imamo sansu, a nerijeseno cak bili i zadovoljni, samo da prekinemo seriju poraza, odigraj Barba 4-4-2 i vrati Dedica na njegovu stranu da probija!
Kome ćemo sad vjerovati, Barbarezu koji kaže da je 75-o mjesto na FIFA rang listi pravo stanje stvari ili mađarskom selektoru?
Sa trenutnom zadnjom linijom moze nas svako dobit.
Ne kontam kako se još niko nije bunio. Bio je penal u sedamdeset i šestoj minuti protiv Holandije. Akcija slična onoj što su ga svirali protiv Borca, kad su se svi složili da je bio penal za Ferencvaroš.
i kod nas su upaljeni ev ima vec 8 godina haha
Gdje je tekstualni prenos?
Igraju dve petice s lukom.