Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo oduvijek mafija kontroliše procese u državi
sto je ovo novost? prije mjesec dana jedan od vodja CN'69 zaklao drugog navijaca, prije 2 godine jedan od vodja takodjer CN'69 irazsetan u svom stanu. Zato Inter nije imao koreografiju protiv milana u derbiju nedavno
Od Gadafijevih sinova do tamo nekih navijača.
NEMA VIŠE PRAVOG FUDBALA I EMOCIJA ! SVE SU UNISTILE PARE, A TO JE PRIVUKLO I MAFIJU. Al eto, vi gledajte, sekriajte se malo.
Dokle god navijači budu dolazili na tekme interes za fudbal će biti što znači da će postojati i interes TV Kuća za prenose a dalje i interes sponzora što znači da će biti samoodrživ! Očigledno da interes za fudbalom raste osim što će se vjerovatno u dogledno vrijeme prebaciti i na druge Kontinente da zainteresuje još navijača ili kladioničara!
Na zapadu nista novo.
na istoku demokratija i prava pojednica
Na zapadu nista novo, da, zato jer ce ih sve pohapsiti i nece vise nikome pasti na pamet tako nesto. To treba i kod nas sprovesti.