Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevidjena blamaza za Chelsea. Ako Sarri ima imalo autoriteta, Kepina karijera u Chelseau bi, barem dok je Sarri trener, trebala biti zavrsena. Nevjerojatno.
Ima on autoriteta itekako jarane. Al džaba kad se Abramovič za sve pita. Koliki god da si autoritet, ne možeš očekivati da te igrači poštuju kad te vlasnik prca kako god hoće.
@ShvajcNeger Ne prcaju ga jer je dosad bio u klubovima koji su imali normalne vlasnike ili ih nije bilo briga za tim vec samo za rezultate, a nije naisao jos na nezrelog igraca koji bi uradio ovako nesto. Mislis da je u Barceloni mogao da zamijeni Messija kad je god htio ? Nije ni pokusavao, da se ne bruka.
E moj Kepa, sad će ti Sarri cigaru od čelo ugasit.
Kepa je drzak jer zna da ne mogu dovesti novog golmana. Čelziju je stigla kazna UEFA i zabrana kupovine igrača dvije polusezone. Dakle, nema kupovine novih igrača , Zidane sigurno ne dolazi, Hazarda će biti nemoguće zadržati. A Abramovič? Pošto mu prošle godine nisu produžili vizu u UK, najavio je prodaju kluba za 2 milijarde funti. Nakon svega ovoga, klub će vrijediti mnogo manje. Ništa nije slučajno.
city to je moji klub Chelsea get out shit
Kepa B ekipa i gotovo, al mi žao Hazarda, čovjek ondje nema s kim igrati.
Od ovog čelzija nikad ozbiljan klub neće postat. Sve dok se trener ne pita koga će dovesti i ko će kad izaći iz igre. SMIJEŠNO. City "zasluženo" osvojio, imali su "najteži" put do finala, sve trećeligaši.
Kepa bi mogao da krepa 😁. Ubice ga ruska mafija
Ovo sto je kepa uradio je nevidjeno na ovako profesiknalnkm nivou, kolko vcrs treba dobiti otkaz iz kluba
bas kad sam se ponadao... nedelja ludilo dosta dobrih utakmica pojedoh govvvvno i izgubih citav dan sve po 0 0
Dobar autoritet Sari nema sta.. A kepa balo balavi..steta zbog moga Chelsea..