Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal zasluzio pobjedu,nepravedan crveni karton,shity i sa igracem vise jedva do gola.Bit ce zanimljiv Arsenal do kraja sezone
Shity će da shituje po Arsenalu i ove sezone, sve su prilike hehe
@Genauso Kako misliš i ove sezone? Pa Arsenal je prošle sezone osvojio Community Shield tako što je pobijedio Siti, pa su ih i kod kuće dobili, a u gostima igrali neriješeno, a evo, ove sezone Siti kod kuće u zadnjoj sekundi, sa igračem više, jedva spašava bod protiv Topnika... u kom to univerzumu Siti shituje po Arsenalu? Ja bih prije rekao da je obrnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Engleska liga svi rade za kladijonice nije ni cudo sto MC ima preko 160 optuznica za prljavi ves!?
KladiJonice? Iz prilozenog se vidi da su ti kvote u glavi i da ti zivot prolazi u kockanju.
Ko ti je kriv sto si igrao na city
Kovacic i Gundogan su veceras dokazali pa i Silva, da su bez Rodria i De Brinea, jedne velike nule. Citavo poluvrijeme sa igracem vise i da ne mogu izigrati ni jednu jedinu akciju, nulaaaaa!
Po cemu je ovo derbi?
Realno Arsenal je igrao samo zadnjih 15min prvog poluvremena, onaj pocetak i poslije citavo drugopoluvrijeme ih nigdje nije bilo, razumijem da branis rezultat jer imas crveni ali JEDAN ŠUT imati 45 min a traziti glumit silu, ne ide. Dosta timova znalo imat crveni pa pokazu zube
Nadoknada je bila 7 minuta a City je napadao treći gol u 100toj minuti
aha
Ajmo braco Hrvati do 5 Titule Citya zna se
Sudija je uništio utakmicu. Teško da će Oliver suditi više neke jače utakmice. Da se boriš onako protiv Citya 45 min i da ne znaju šta će sa loptom,svaka čast.
Koju si ti utakmicu gledao, dva autobusa parkirali na 16 metara od gola i to dvospratna i ne mrdaju 55 minuta antifudbala
Uz pomoc sudija do boda
Igrac utkamice: Michael Oliver. Toliko je vise postalo providno koliko City ima back up sudija. Tross dobija zuti u 52. min ali I pol za kao odgadjanje igre, a Doku na pocetku isto radi bez ikakve opomene. Stones udara laktom protivnickog igraca, nista. Produzava se 7 min, gol se daje u cca 99. Igra se dokad City ne da gol ali dzaba 11 plus sudija na 10 igraca Arsenala i opet bez 3 boda kuci.
pa 2 minute vam je ležo onaj čim je 90-minuta istekla jadan ne bio, trebalo se igrat još 3 minute iza gola bar.
Nije faul nad golmanom kod 1:2? Igrac Arsenala napravio kosarkaski blok u petercu, nemojte biti smijesni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sudija ko da je pio kafu prije meča sa Strujom iz Lukavca
Na kladionici kvota ZA pozelit ,oba tima daju go GO / GO !
Shiti, plasticni klub i anti sportski klub sa navijacima istog karaktera.
I premier liga ima svoje Vicine gice!!!
City liga
Gubitnički mentalitet , 20 godina bez ičega. Drina bila 1KM kad su zadnji put nešto osvojili
Bolji smo bolaaan, coyg