Poznato ime nasljednika
290
Manchester United otpustio Erika ten Haga
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener u rangu Nedima Jusufbegovica
Nedim je za njega Murinjo
Njima Flick ne moze pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj klub bi ferguson online bolje vodio nego ovi kvazistrycnjaci
e cuj online hahhaha jaka
Man U će naći način da ponovo dovedu nekog neznalicu.
Ovaj lik je od početka više bio dvorska luda nego trener nekadašnjeg velikana
Trener koji je pokušao oživjeti karijere propalim igracima Ajaxa,koji je uspio otjerati Ronalda,jednog od najboljih igrača ikada da bi mogao forsirati raspalodg Hojlunda je zasluzio otkaz daaavno
Pa kako to?
Mogu mislit koju je odštetu uzeo
Znaci ispocetka. Nije Ten Hag ni prvi, a ni posljednji u ovom mrtvom Unitedu. Prije njega su bili Van Gaal, Mourinho, Solskear, Ragnick....i eto, niko nije valjao, svi su nakon 2-3 godina bili bivsi.
...idealno za Edina Terrzića...slobodan,mlad,ima rezultate,zna jezik
Daleko od idealnog, klub sa zastarjelom i propalom infrastrukturom i opremom za treniranje, kao što je rekao i sam Ronaldo nakon povratka u UTD. Terziću bi bilo bolje da preuzme Fortuni iz Dizeldorfa nego United.
Taman će im trebati novi trener u borbi za opstanak.
Evo i napokon dobra vijest
Bez fergusona ništa od Junajteda realno
koliko ce mu odstete isplatiti ne treba tugovati.
Trebao je davno otici
Nije valjao Moyes,nije valjao Van Gaal,nije valjao Mourinho,nije valjao Solskjaer...ne valja sad ni ovaj,nece valjati ni onaj ko dodje sljedeci.Zanci,nije do trenera.
Neka si otis'o, u nazadak si ih bacio
vece prevara od trenera dugo nije viđena