Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na kraju opet Dinamo osvoji titulu prvaka. Prosle sezone su imali priliku da je osvoje ali su sve sami uprskali na kraju.
Odlično je odigrao moj Hajduk zaslužena pobjeda. Hajduk skoro svake sezone igra bolje na Maksimiru nego na Poljudu i ostvari dobar rezultat. Ali mi svake godine poklonimo titulu njima igrajući prosipajući bodove protiv slabijih klubova.
I corava koka ...
Pratim HNL odavno, trenutno je bh liga jača ako ćemo iskreno,Dinamo zbog dobrog koeficijenta koje je sakupljao godinama zahvaljujući igračima poput Modrića,Eduarda itd ... olakšao je sebi da dodje do Evrope dok svi drugi su se osramotili gore nego naši klubovi.Kako god okreneš kakva nam je država i da nismo u EU dobri smo mi !!!
Dinamo će da se preimenuje u... Turbinu!
Rinooo! Derbi Gatusso!!
Complimenti Hajduk
Gdje je Petkovic ? Baturina? Pjaca ? Prije svega mi je drago zbog Jakirovica, previse se digao, nek se malo spusti na zemlju... Bravo Hajduce...
A Sučić?
jakirovic institucija, vidjet ces na poljudu
Ocajno. Ovog Baturinu hvale kao da je Messi, a igra nula bodova, za Petkovica sam mislio da je izasao na poluvremenu, jedino Pjaca sto je nesto odigrao u prvom poluvremenu. A Hajduk trebao da izgubi po igri koju su prikazali, ako je ovo lider HNL-a nisu daleko odmakli od nas.
Bravo momci svaka cast
Bravo Hajduče
Sudija šonjo produžio 13 minuta pa crveni Hajduku samo da Dinamo pobjedi BRAVO HAJDUK
Produžio zbog bakljade(prekida). Joj sto ne mogu ovih pitara...
Jesil ti gledao utakmicu?