Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjece do prije deset godina dok jos nije bila liga nacija.. na obicnu prijateljsku utakmicu sakupis top 11..barem znam da je kod nas tako bilo(na stranu nacionalni kljuc). A sad nece vise niko ni da cuje za reprezentaciju. Kult reprezentativnog fudbala unisten potpuno. Glavni krivac bogovski ugovori koji granice sa ludoscu.
pa jesil vidio raspored narednih mjesec dana? svaka 3 dana utakmica i logicno da klubovi urgiraju da im najbolji igraci ne igraju na ovom bespotrebnom takmicenju
Kako znaju da je Mbappe? Ja odmah pomislio Sub Zero... Mbappe ni na kraj pameti.
ovaj stvarno misli da je nindza kornjaca
Ja ga jedva prepoznao ...
Ahmedhodžić za sirotinju.
Vise lici na jackie chana nego na mbapea
Ovo nije M Bape, ovo je Amoah
Po zakonu u Francuskoj se ne smije izlaziti iz kuce pokrivenog lica. Ili to vazi samo za zene?
Pomirite se s tim da je ono sto zene nose dehumanizacija,
Procitaj clanak i vidi gdje je uslikan. :)
Vidi ga isto Ninja Kornjaca...
Pa ne igra sa cunom.