Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šta je švabo spao....
Švabo tarač, jucer 160 pro palestindkih protestanata uhapsili
Nije spao. Moras znati pre nego sto lupas. Na bilo kpž radnom mestu 6 D. Je strogo zabranjeno iznosenje polotickih stavova. Niti iko sme o tome da te ispituje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svabo pere svoj genocid podrzavajuci drugi. Iz katastrofe u katastrofu. Zidovi su nacisti poslije nacista. 3 godine nakon genocida nad njima ulaze u svoj genocid koji traje decenijama. Proklet narod svaki koji se smatra posebnim nebeskim narodom
70 godina im trebalo da promjene riječ "židov" u riječ "musliman".
Znači Cionisti u Bayernu
Genocid pocinili sad ponovo genocid podrzaju. Uvijek na pogresnoj strani istorije. Jesul oni zli narod il su samo toliko glupi.
dupelisci a kome dupe lizete onima sto ste pobili u holokaustu, zbog cega ? zbog njihovih para? necete se sigurno opariti od njihovih para. aaa kontam zbog amerike, ameri ih stite pa onda i vi da ne biste americki gnjev na sebe,pa bolje americki nego Allahov gnjev da navucete
Hitler vam se prevrce u grobu…
Ode sport u 3P Mat@#ine
Koji licemjeri, 45 ubijali milione jevreja a sad fol na njihovoj strani. Prpa!!!
Ni riječ o Palestincima i njihovim žrtvama, to nisu ljudska bića za vas.
Doće vama svabama hitlerovci jos malo na vlast prčit će vam mamu i vama i izraelu...
I vi švabe ste genocidaši kao i Israel
malo sam iznenađen švabama, previše se boje zionista a muslimana trpi samo dok ima korist neku od njeg. Slaba je to EU
haha al najjaci su, cuj svabe na strani izraela i jevrejske zajednice. ma da, ma da. ko se potpiso na izjavu ? brkica ?
Ništa čudno. Bayern je uvijek bio židovski klub
Nisam upućen ! Jesul Bošnje pro zapadno orijentisani el jok ? 😂🤣😂🤣
Tornjaci! Kad izzvalite, krpe u ruke i forum da se sija. A onda na posao. Svabi ulice cistiti i guzicu prati. Ili u Gazu i puske u sake. Demokratija je.
Pa opet Muslimani navijajte za cionisticki bajern.