Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje je to ista prica. Za orbana ne glasa budimpesta i normalan narod vec okolne selendre koje kupis za 50KM.
U Srbiji su govorili da smo se uvlačili Nijemcima, pa me baš zanima šta će reći za Mađare.
Da vi iole nesto znate klixe, trebali bi znati da su BH Fanaticosi uzor i idoli Madjarima i da su oni tu navijacku grupu i napravili po uzoru na BH Fanaticose. Ali kako cete vi to klixe znati, kad ste vi svjetlosnim godinama od normalnih novinara
Pola Madjara iz B.Luke.
Samo je kod klixa uvijek sve crno ! I to sve glede Bosnjaka!
Mađari samo hoće da im se vrati Vojvodina i veći dio Hrvatske, odnosno ono što je nekad bilo njihovo
A naljepša vam je izgleda scena horskog pjevanja posvecena srbima.Pjevate protiv naroda sa kojima kao biva zelite da skupa zivite pa se onda ibretite sto oba od tri naroda nece sa vama da zivi.
Samo su lijepe scene i bile. Nije ni jedna ružna.
Lijepe scene treba promovisati. Poznato je i da ima par klubova koji su u prijateljskim odnosima sa klubovima iz Madjarske a pogotovo Zeljeznicar i to je ok. Ocekivalo se u navijackom svijetu da nece biti frke niti bilo cega drugog kao sto i nije bilo. Ono skandiranje nije nikome trebalo a pogotovo Fanatikosima. Doduse to je 90% dijaspora praznih glava tako da i ne cudi.
DOGRABIJO SAM IZ KAMENJARA DO SARAJEVA
I oni su nas "lijepo" dočekali u Sekešfehervaru sada već davne '85, srećom njihovom se nisu pojavili na Grbavici, na uzvratnoj tekmi..
Pali su mi u očima nakon onakvog skandiranja i oni i naši fujjj
Cesto citam da je dijaspora kriva za atmosferu u Zenici, pa se pitam gdje ta domaca publika??? Jeli to postoji uopste? Reprezentacija ti je 99% igraci iz dijaspore. Sto se tice navijaca, pa nije valjda na stadionu 99% iz dijaspore? Ako je to stvarno tako, jer cesto se pise kriva je dijaspora i bhf, pa onda je ovaj narod u BiH koji zivi za izucavanje i to 100%. Nije ni cudo da Vico sprda sviju.
Pristavio bih ga amidzinci.
Sramna relativizacija kliksa.
S R A M O T A !
Ono za srbe je najbolje